window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-69512039-1');
Philipp Weber

Philipp Weber

Over deze artiest

Biografie

Philipp zoekt naar innerlijke waarheid in degenen die hij schildert, en daarom schildert hij mooie vrouwen in traditionele tijdschriftposities, waarbij hij ze afbeeldt op manieren die geen lege perfectie tot leven brengen, maar de kleine onvolkomenheden en hun diepmenselijke verhalen. Philipp is een ongelooflijk bekwame kunstenaar en heeft gedurende zijn hele carrière een duidelijke artistieke vooruitgang geboekt.

Philipp’s inspiratie komt van films, boeken, reizen, collega-artiesten en creatieve mensen, en vooral de persoonlijke verhalen van mensen over hun leven, waarbij aspiraties en dromen worden onthuld die verder gaan dan een onberispelijke huid of mooie gevels.

“Mijn foto’s gaan over leven en dood, wanhoop en hoop. De foto’s voor de serie waaraan ik momenteel werk, zijn gemaakt in IJsland. De natuur en het element water spelen weer een rol, net als tragedie en innerlijke kracht ”, vertelde Philipp in december 2018 aan collega-hyperrealistische schilder Anna Wypych.

Werk van Philipp Weber