window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-69512039-1');

Stephanie van der Beek

Over deze artiest

Biografie

Als professionele kunstenares wordt Stephanie van der Beek gedreven door de wens om niet alleen mooie maar ook betekenisvolle kunst te maken. Haar “storytelling art” gaat over het delen van wat er in haar ziel zit, met behulp van de taal van esthetiek.

Stephanie heeft een vrij nieuwe techniek ontwikkeld om exclusieve en unieke schilderijen te maken. Ze “schildert” alleen met een föhn en beweegt daarmee inkt en alcohol op het oppervlak van het kunstwerk. Haar schilderijen zijn afgewerkt met professionele high gloss epoxy waardoor het kunstwerk een fascinerende en chique uitstraling krijgt. Afhankelijk van het licht dat op het schilderij valt, glanst het goud dat Stephanie gebruikt anders en zorgt het voor een speels en fascinerend effect. Haar kunstwerken zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Haar schilderijen zijn een echt pareltje voor aan je muur, unieke kunst die met hart en ziel professioneel is vervaardigd door de kunstenares.